Over ons
Welkom!
Stam Media is een allround communicatiebureau. We herkennen wat jouw merk anders maakt en vertalen dat naar positionering. Onze creatieve pool biedt functionele combinaties van tekst, kleur, beeld en vormgeving. Onze tekstschrijvers, fotografen, stylisten en artdirectors delen oog en gevoel voor concept, creatie en branding. Van idee tot nieuwsbrief, glossy, boek en website. Samen zijn we sterk in schoonheid, sfeer, tijdgeest, trends en resultaat. Wij – Denny Stam en Othmane Hassou – tekenen voor de regie.
Onze missie
Jouw bedrijf een gezicht geven. Op de kaart zetten. Voorkómen dat onbekendheid je grootste concurrent wordt! Proactief, origineel en temperamentvol bouwen aan merkidentiteit en onderscheidende performance. Wij maken je zichtbaar en herkenbaar, uitnodigend en toegankelijk. Uniciteit tot in detail.
Werkwijze
Stam Media luistert, kijkt, vraagt, denkt mee en stelt samen met jou een plan op. Dat voeren we ook samen met jou stap voor stap uit. Daadkrachtig, met een open mind. Vriendelijk, betrokken en origineel. Deskundig, ervaren en effectief. Flexibel tot de laatste snik.
Netwerk
Onze agenda vermeldt prominente partners. Van boetiek tot beursgenoteerden. Samen vormen we het PURO lifestyle & business-netwerk. Vitaal, met diverse events. Initiatieven, waarbij ontmoeting, social content en beleving de basis voor continuïteit vormen. Netwerken is het halve werk! Doe je mee?
Onze creatieve koppen.
Denny Stam
creatief directeur
Othmane Hassou
commercieel directeur
Renata Jansen
fotografe
Nancy Thielen
grafisch ontwerper / artdirector
Marlot van den Hoek
grafisch ontwerper
ONZE PARTNERS
Deze vrienden maken ons werk zo leuk!